És végre itt a tavasz. Sun City-ben süt a nap, pulcsi fel, sétálóutcára ki, szép lánykákat nézni, beszélgetni -partnerrel vagy anélkül- tombol a buli, utcafesztivál, minden mi szem-szájnak ingere. Egy részről elég borús hetem, hétvégém volt, a nők a nők... másrészről pedig egyre jobban beleszerelmesedek Szeged fényébe. Az albérlet elég rossz, sok vele a baj, de remélem nem sokáig, itthagyjuk végre ezt a szutykot, de ha kiteszem a lábam, máris őrült dobon játszik bennem valaki. A legkomolyabb értelemben mondom, hogy Szegeden vannak Magyarország legszebb lányai. Mindenhol látom őket, főleg este bulin, JATE vagy bármi, s így szerencsére könyebb felejteni minden borús dolgot. Szabi lakótársammal kinéztünk egy szimpatikus kis albérletet a város központjában, ma este el is megyünk megsasolni milyen élőben. Ha minden jól megy akkor áprilisban költözhetünk be. Most elvileg egy lány lakik ott, és ha mégjobban megy, amire már gondolni se merek, akkor beköltözhetnénk hozzá erre a hónapra, és nem kéne itt szenvedni. De hát ez valószínűleg egy nagy utópia lesz. Hihetetlen mennyi minden nem működik itt, nyílászáróktól kezdve, ajtókig, zárakig, összedőlő szekrényekkel, jégvermekkel stb stb.. Na hát meg lány lakótársammal se valami hű de baba együtt élni. Én még ilyen lányt komolyan nem láttam. Nem érdekli semmi, a kosz, füst, büdös, mindent úgyhagy, és ha meg merjük említeni, hogy ugyan már kezdj magaddal valamit, ne zülljél még tovább, akkor mi vagyunk a rosszak és megsértődik. Hát kell az embernek amúgy is meglévő problémái mellé még ez is?! Nem hinném. Na hát mindegy, én nem akarom magammal vinni másik albérletbe, sőt azt hiszem ezt ki is kötöm, neki amúgy is tetszik és happy, hogy ebben a szarban lehet, csak mert 8 perc innen a sulija. Ja... hogy ez a lényeg és nem az hogy hol, és milyen környezetben élsz, akkor én kérek bocsánatot, tényleg nincs értelme miről beszélni a továbbiakban. Ha ma összejön a dolog, és olyan lesz élőben is mint képeken, akkor este valószínűleg nagy beszélgetés a kis fejével, 135IQ-val..., és tudtára adjuk, hogy te lány, mi megyünk következő hónapban, keress albérlőtársakat.

Elterveztem pár dolgot az elkövetkezendő időkre: 1. munkát keresek 2. leszokok dohányzásról 3. énektanárhoz elmegyek 4. újra belefogok zenélésbe, nagyobban, jobban, teljesebben

Na egyelőre ennyi volt a mondókám, itt a tavasz, nemsoká nyár és fesztivál. Énekelnek a madárkák, a lányok lassan levedlik vastag bundáikat, és minden más nyalánkság.

Üdvözletemet küldön innen, Sun City-ből!

Szerző: Rántottsajt  2009.03.02. 18:04 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rantottsajt.blog.hu/api/trackback/id/tr2975841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása